Vergelijk energie aanbiedingen

Vergelijk nu vrijblijvend de beste energie aanbiedingen. Uw besparing kan oplopen tot 300 per jaar voor een huishouden. Dat voordeel laat u toch niet liggen?

Overstappen steeds populairder

In 2016 stapte ruim 17% van de huishoudens over naar een nieuwe energie aanbieding. In 2015 was dit nog 15% en de verwachting voor 2017 is ruim 20%.

Overstappen wordt steeds populairder. Dit komt doordat het vergelijken en overstappen eenvoudiger en transparanter is geworden. Ook is door de toenemende concurrentie het mogelijke voordeel toe genomen.

Bij het proces van overstappen worden, in tegenstelling tot een aantal jaren terug, nauwelijks nog fouten gemaakt waardoor de angst om over te stappen grotendeels is verdwenen.

Voordeel van energievergelijkers

Energie leveranciers staan graag hoog in de overzichten van energie vergelijkers. Dit omdat de ervaring leert dat mensen die vergelijken meestal niet verder kijken dan de drie aanbiedingen die het beste scoren. Om hoger in de vergelijkers te komen staan bieden leveranciers extra kortingen en cash backs aan. Door regelmatig te vergelijken en over te stappen maakt u daar optimaal gebruik van.

Probeer zelf eens hoe eenvoudig het vergelijken gaat!